Ricinų aliejus, nerafinuotas, šalto spaudimo (Ricinus Communis)

10.00€

- +

Ricinų aliejus, nerafinuotas, šalto spaudimo

Ricinus Communis Seed Oil

Tirštas, sodrus ir išraiškingas augalinis aliejus, išgaunamas šalto spaudimo būdu iš ricinmedžio sėklų. Nerafinuotas ricinų aliejus išlaiko natūralias savo savybes, jam būdingą tekstūrą bei subtilų natūralų aromatą.

Tai vienas iš tų aliejų, kurių pakanka visai nedaug. Dėl savo klampios, apgaubiančios konsistencijos jis ypač mėgstamas plaukų, galvos odos, antakių, blakstienų bei sausos odos priežiūros priemonėse. Ricinų aliejus taip pat plačiai naudojamas gaminant muilus, balzamus, lūpų priežiūros priemones, kūno sviestus ir įvairius aliejinius mišinius.

Kosmetikoje ricinų aliejus vertinamas dėl to, kad:

  • padeda minkštinti ir puoselėti sausą odą;
  • ant odos palieka apsauginį, komfortišką sluoksnį;
  • tinka sausų plaukų galiukų ir galvos odos priežiūrai;
  • dažnai naudojamas antakių ir blakstienų priežiūros mišiniuose;
  • suteikia kosmetikos gaminiams tirštumo ir sodrumo;
  • muilo gamyboje padeda išgauti gausesnes, kremiškesnes putas.

Kaip naudoti

Odai:
Naudokite nedidelį kiekį gryno aliejaus arba maišykite su lengvesniais augaliniais aliejais. Dėl tirštos konsistencijos ricinų aliejų ypač malonu derinti su simondsijų, migdolų, abrikosų kauliukų ar kitais baziniais aliejais.

Plaukams ir galvos odai:
Nedidelį kiekį aliejaus galima įmasažuoti į galvos odą arba paskirstyti ant sausų plaukų galiukų. Plaukų kaukėms dažniausiai patogiau jį maišyti su skystesniu augaliniu aliejumi.

Antakiams ir blakstienoms:
Tepkite itin nedidelį kiekį švariu aplikatoriumi, saugodami, kad aliejus nepatektų į akis.

Kosmetikos ir muilo gamybai:
Tinka balzamams, lūpų priežiūros priemonėms, kūno sviestams, aliejiniams serumams, plaukų priežiūros produktams bei muilams gaminti.

Produkto savybės

INCI: Ricinus Communis Seed Oil
Gavimo būdas: šaltas spaudimas
Rafinavimas: nerafinuotas
Kilmė: augalinė
Tekstūra: tiršta, klampi
Tirpumas: tirpsta aliejuose

Laikymas

Laikyti sandariai uždarytą, sausoje, vėsioje vietoje, apsaugotoje nuo tiesioginių saulės spindulių ir šilumos šaltinių.

Svarbu

Skirtas kosmetiniam naudojimui. Prieš naudojant pirmą kartą rekomenduojama atlikti odos toleravimo mėginį. Vengti patekimo į akis. Laikyti vaikams nepasiekiamoje vietoje.

Jums taip pat gali patikti…

Pirkinių krepšelis
ricinų nerafinuotas aliejusRicinų aliejus, nerafinuotas, šalto spaudimo (Ricinus Communis)
10.00€
- +
Į viršų