Sviestmedžių sviestas, nerafinuotas, nedezodoruotas (Butyrospermum Parkii)

Nerafinuotas sviestmedžių sviestas – natūralus augalinis riebalas, išgaunamas iš Vitellaria paradoxa riešutų. Dėl savo maitinamųjų savybių plačiai naudojamas natūralioje kosmetikoje ir kūno priežiūros produktuose.

nuo 7.00€

- +

Nauda odai

– intensyviai maitina sausą ir šerpetojančią odą – padeda atkurti apsauginį odos barjerą – ramina sudirgimus – minkština ir glotnina – tinka brandžiai odai

Nauda plaukams

– drėkina sausus plaukus – mažina šiaušimąsi – tinka garbanotų plaukų priežiūrai

Kaip naudoti?

Tepkite tiesiai ant odos arba maišykite į kremus, balzamus, lūpų priežiūros priemones. Tinka muilų gamybai ir plaukų kaukėms.

Sudėtis (INCI)

Butyrospermum Parkii Butter

Kilmė

Gana / Burkina Faso

Laikymas

Laikyti vėsioje, tamsioje vietoje.

Įspėjimai

Tik išoriniam naudojimui.

Pakuotės svoris N/A
Dydis

100 g, 500 g, 1 kg

Jums taip pat gali patikti…

Pirkinių krepšelis
Sviestmedžių sviestasSviestmedžių sviestas, nerafinuotas, nedezodoruotas (Butyrospermum Parkii)
Į viršų