Pelyno hidrolatas – ryškaus, kartoko augalinio charakterio vanduo, skirtas mėgstantiems išraiškingus žolynų hidrolatus. Labiausiai tinka mišrios ir riebesnės odos bei galvos odos priežiūrai. Botaninis pavadinimas: Artemisia absinthium. INCI: Artemisia Absinthium Flower/Leaf/Stem Water (sutikrinti su dokumentacija). Kilmės šalis: Lietuva. Tinka odai: mišriai; riebesnei; į blizgėjimą linkusiai; nejautriai odai, jei individualiai gerai toleruojama. Tinka plaukams/galvos odai: riebesnei galvos odai; greičiau susiriebaluojančioms šaknims; galvos odai gaivinti. Naudojimo idėjos: purkšti ant mišrios ar riebesnės odos; purkšti ant galvos odos ir šaknų; sudrėkinti molio kaukes; naudoti kaip vandens fazės komponentą namų kosmetikos gamyboje. Aromatas: Ryškus, žolinis, kartokas ir charakteringas pelynui.
Pelyno hidrolatas
Pelyno hidrolatas – ryškaus, kartoko augalinio charakterio vanduo, skirtas mėgstantiems išraiškingus žolynų hidrolatus. Labiausiai tinka mišrios ir riebesnės odos bei galvos odos priežiūrai.
8.00€
Prieinamumas: Liko 5










