Italinių šlamučių hidrolatas – charakteringo augalinio aromato vanduo, tinkamas brandžios, sausos, jautresnės ar pavargusios odos kasdienei priežiūrai. Jis ypač mėgstamas tada, kai norisi švelnios, komfortą palaikančios rutinos. Botaninis pavadinimas: Helichrysum italicum. INCI: Helichrysum Italicum Flower Water. Kilmės šalis: Bulgarija. Tinka odai: brandžiai; sausai; normaliai; jautresnei; pavargusiai, komforto stokojančiai odai. Tinka plaukams/galvos odai: sausai ar jautresnei galvos odai; lengvai galvos odos priežiūrai tarp plovimų. Naudojimo idėjos: purkšti ant veido, kaklo ir dekoltė; naudoti po prausimosi prieš serumą ar kremą; sudrėkinti molio ar sausas kaukes; purkšti ant galvos odos ir plaukų; naudoti kaip vandens fazės komponentą namų kosmetikos gamyboje. Aromatas: Žolinis, sausas, šiltas, šiek tiek medaus ir šieno primenančių natų.
Italinių šlamučių hidrolatas
Italinių šlamučių hidrolatas – charakteringo augalinio aromato vanduo, tinkamas brandžios, sausos, jautresnės ar pavargusios odos kasdienei priežiūrai. Jis ypač mėgstamas tada, kai norisi švelnios, komfortą palaikančios rutinos.
8.00€
Prieinamumas: Liko 5










