Damaskinių rožių hidrolatas – švelnus augalinis vanduo, ypač tinkamas sausos, jautrios ir brandžios odos kasdienei priežiūrai. Maloniai gaivina ir suteikia odai komforto bei švelnumo pojūtį. Botaninis pavadinimas: Rosa damascena. INCI: Rosa Damascena Flower Water. Kilmės šalis: Bulgarija. Tinka odai: sausai; normaliai; jautriai; brandžiai; linkusiai į tempimo ar diskomforto pojūtį. Tinka plaukams/galvos odai: sausai ar jautresnei galvos odai; plaukams, kuriems norisi lengvos, neapsunkinančios drėkinamosios priežiūros. Naudojimo idėjos: purkšti ant veido po prausimosi; gaivinti odą dienos metu; purkšti ant kaklo ir dekoltė; sudrėkinti molio ar sausas kosmetines kaukes; purkšti ant plaukų ir galvos odos; naudoti kaip vandens fazės komponentą namų kosmetikos gamyboje. Aromatas: Švelnus, gėliškas, natūraliai rožinis, lengvesnis ir gaivesnis nei rožių eterinio aliejaus.
Damaskinių rožių hidrolatas
Damaskinių rožių hidrolatas – švelnus augalinis vanduo, ypač tinkamas sausos, jautrios ir brandžios odos kasdienei priežiūrai. Maloniai gaivina ir suteikia odai komforto bei švelnumo pojūtį.
8.00€
Prieinamumas: Liko 20












